Forever Young

Cepat je masa berlu pergi...
Sunday, 13 January 2013 . 0 word(s) .
             Hmmm, sakainya. Cepat je masa berlalu. Kalau kat asrama tunggu nak balik gaya beribu abad. Kalau kat rumah cuti dua hari gaya 3 minit je -.- Sumpah benci. Kat asrama tuu, hmmm tak tahu la kenapa aku benci sgt duduk situ. Tapi, ada bagusnya aku duduk situ. Pegang la buku jugak berbanding dari rumah. Dah la minggu ni minggu AKTIF PADANG. Matilah aku, aku bukan aktif sangat mcm aok aok tee.
            Adoi, paling benci koi dengar '' MERENTAS DESA '' Eh? Bukan DESA,. BANDAR -.- Ceih. Hmmm, dah la Hafawati tak join merentas desa, abang dia nak kawin lah tu lah. Haishh nak lari dengan sape lah aku ea. Malas nak join tapi WAJIB join. Hampehh betul ! It's  okay Qiela you can do it. Hmmm tak sanggup aku lalukan harap- harap takda bende buruk berlaku pada aku. Aminn.
           Haaaaaaaaaaaaaa, sumpah tak sanggup. Kenapa mesti WUJUD MERENTAS DESA. Tak nak masuk :'( Koi tak suka tapi kena paksa. Lahai, mcm mana lah aku nanti ea. Takde GENG kesian aku :( Haishhhh, blog tolong akuuuuuuuuuuuuu, mcam kau boleh tolong aku je. Ceih. Okay cau nak balik asrama dah. :( Bye assalamualaikum...


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post